Annons:

Delta taber 408 mio. USD i Q4

Delta Air Lines tabte i sidste kvartal af 2021 408 millioner USD. Tabet skyldtes delvist en kombination af stigende brændstofomkostninger og spredningen af ​​Omicron-varianten. 8.000 ansatte testet positive for COVID i de sidste fire uger.

På trods af Deltas underskud i fjerde kvartalet var omsætningen på linje med forventningerne. Ifølge Delta havde selskabet en omsætning på 9,47 milliarder dollars i 4. kvartal, den højeste omsætning siden slutningen af ​​2019.

I følge Deltas administrerende direktør Ed Bastian er luftfartsselskabet det eneste store amerikanske flyselskab, der opnår overskud i andet halvår af 2021, men selskabet forventer øgede omkostninger i første kvartal af 2022, sammen med færre bookinger på grund af Omicron.

“Det forventes at Omicron midlertidigt forsinker ​​efterspørgslen i op til 60 dage, men vi er overbeviste om en stærk forårs- og sommersæson.” sagde Bastian.

Trods af tabet afsætter flyselskabet 108 millioner dollars til overskudsdeling og belønner hver af sine 75.000+ ansatte med en bonus på 1.250 dollars, et godt stykke under bonussen fra 2019. For to år siden delte flyselskabet rekordhøje 1,6 milliarder dollars mellem sine ansatte, hvilket svarer til omkring to måneders løn.

 

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.