Annons:

Air France-KLM rapporterer et tab på 552 mio. EUR i første kvartal på trods af stigende efterspørgsel

Air France-KLM rapporterede en "betydelig stigning i efterspørgslen", da det rapporterede et tab på €552 millioner for de tre måneder frem til marts. Det hollandske luftfartsselskab KLM rapporterede dog et driftsresultat på €3 millioner for første kvartal mod et driftsunderskud på €363 millioner hos Air France.

KLM’s stærke præstation fik den til at tilbagebetale 311 millioner euro af de 942 millioner euro i statsstøttede lån, som den modtog under pandemien

Air France-KLM forudsagde “stærk sommerefterspørgsel” og sagde, at det ville gå i balance med sine operationer i andet kvartal, før de kunne fungere rentabelt i de tre måneder frem til september.

Koncernens omsætning i første kvartal blev næsten fordoblet år-til-år til 4,445 milliarder euro, hvor opsvinget accelererede i marts “med dynamiske bookinger til sommersæsonen”.

Air France-KLMs administrerende direktør Benjamin Smith sagde: “Air France KLM’s præstationer i første kvartal bekræfter, at opsvinget er her.

“På trods af den udfordrende kontekst, med den fortsatte effekt af Omikron-varianten, situationen i Ukraine og den kraftige stigning i brændstofpriserne, registrerede koncernen stærke bookinger.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.