Annons:

Aegean suspenderer flyvninger til Beirut efter mystisk skade

Aegean Airlines har indstillet flyvninger til Beirut, efter at skader på flyets krop blev opdaget efter landing i mandags.

Aegean sagde lørdag, at selskabet har suspenderet sine flyvninger til og fra Libanons hovedstad mens det afventer resultatet en undersøgelse af årsagerne til skader på skroget af en Airbus A320. Skade blev opdaget af personalet, efter det landede i Beirut.

Omfanget eller typen af ​​skade er ikke blevet oplyst. Aegean oplyser, at suspenderingen af ​​flyvningerne blev annonceret den følgende dag efter at myndighederne i begge lande var blevet informeret.

Rapporter på sociale medier, som er blevet opfanget af libanesiske medier, antyder, at flyet kan være blevet ramt af skud. Libanesiske embedsmænd, herunder ministeren for offentlige arbejder og transport, nægtede på det kraftigste, at skud var årsagen til skaden. Beirut lufthavn ligger i et travlt beboelsesområde, hvor skud ofte afgives ved festlige lejligheder.

Ali Hamie, den libanesiske minister, delte på sin officielle Twitter-konto en e-mail udvekslet mellem libanesiske embedsmænd, der sagde, at hullet i venstre bageste cockpitvindue blev undersøgt, og det blev fastslået, at en kugle ikke var årsagen til skaden. Det antydes, at skaden muligvis var forårsaget af udstyr der benyttes på jorden, før ankomsten til Beirut.

Det græske flyselskab oplyser, at genstart af flyvningerne vil blive annonceret i de kommende uger.

 

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.