Annons:

100.000 passagerer med PLAY

I løbet af PLAYs første seks måneder i drift fløj flyselskabet 101.053 passagerer på mere end 1.000 flyvninger. I betragtning af det udfordrende miljø med pandemien anser selskabet kabinefaktoren på 53,2 % for året som meget tilfredsstillende.

I 2021 rejste over 48 % af passagererne med PLAY fra Island. Selskabet er glade for den modtagelse, det har fået i Island, og tallene viser, at der var et betydeligt behov for et billigt alternativ på markedet. I 2022 vil PLAY betjene 24 destinationer i Europa og Nordamerika.

Den 16. december lancerede PLAY billetsalg til flyvninger til og fra Boston og Washington, DC i USA. Fly til Baltimore/Washington begynder den 20. april 2022, og flyvninger til Boston begynder den 11. maj 2022. Lanceringen var en væsentlig milepæl for PLAY, og den åbnede et nyt kapitel i PLAYs udvidelse. Modtagelsen efter lanceringen var rigtig god, og den fik stor opmærksomhed på alle markeder.

“Da vi afslutter et meget begivenhedsrigt første driftsår, er vi meget opmuntrede og fulde af energi til det kommende år. Forretningsmiljøet for alle flyselskaber har været udfordrende, men vi har været i stand til at øge vores markedsandel og få PLAY ind i en meget gunstig markedsposition, da vi ekspanderer ind på det transatlantiske marked i foråret.

“Vi har allerede bygget et fundament af et virkelig fantastisk team af mennesker inden for PLAY, et team, der er meget ambitiøst og professionelt med et meget stærkt drive for at få succes. 2021 var et år med mange store milepæle og sejre for PLAY, og jeg ser frem til at arbejde sammen med mine kolleger på PLAY-holdet for at møde nye udfordringer og fortsætte vores succeshistorie i det kommende år, ” siger Birgir Jónsson, CEO.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.