Annons:

Fem stjerner til Icelandair i global passagerundersøgelse

Icelandair er blandt verdens bedste flyselskaber ifølge passagerne. Det blev bekræftet i onsdags, da Icelandair blev udnævnt som et 2024 Five Star Major Airline ved APEX Global EXPO i Long Beach, Californien.

Prisen gives til flyselskaber, der har udmærket sig i en omfattende passagerundersøgelse om den overordnede rejseoplevelse. Til prisuddelingen for 2024 har APEX dokumenteret næsten en million flyvninger med bedømmelser fra passagerer på tværs af ca. 600 flyselskaber fra hele verden. Icelandair modtog prisen inden for kategorien Five Star Major Airline sammen med ni andre selskaber.

The APEX Official Airline Ratings™ er det første vurderingsprogram for flyselskaber, der udelukkende er baseret på certificeret feedback fra passagerer. Den længe ventede branchepris er baseret på neutral feedback fra passagerer og data indsamlet gennem APEXs samarbejde med TripIt® from Concur®, verdens højest bedømte rejsearrangør-app. Ved hjælp af en femstjernet skala har passagererne på mere end en million flyvninger med næsten 600 flyselskaber fra hele verden bedømt deres oplevelse, som er blevet bekræftet af en professionel og uafhængig ekstern revisionsvirksomhed.

APEX Official Airline Ratings™ inddeler flyselskaber i følgende fire kategorier:

  • Globale flyselskaber
  • Store flyselskaber
  • Regionale flyselskaber
  • Lavprisselskaber


Tomas Ingason, CCO i Icelandair:

”Vi er meget stolte af at modtage den her pris og taknemmelige overfor vores passagerer og deres femstjernede vurdering af os. Vi har altid fokuseret på at yde kvalitetsservice, og det er en stor glæde at få bekræftet, at vores passagerer også oplever servicen på den måde. Selskabets medarbejdere i luften og på jorden har arbejdet hårdt for denne anerkendelse. De er i ordets forstand i verdensklasse.”

Om Five Star & APEX Four Star

APEX Five Star og Four Star Airline Award, før kendt som APEX Official Airline Ratings™, er baseret på en neutral, tredjeparts feedback og indsigter indsamlet gennem APEXs samarbejde med TripIt® from Concur®, verdens bedst bedømte rejsearrangør-app. Til 2024 prisuddelingen er næsten en million flyvninger blevet bedømt på en femstjerneskala af passagerer på tværs af mere end 600 flyselskaber rundt omkring hele verden. APEX Five Star og Four Star Airline Awards er uafhængigt certificeret af en professionel ekstern revisionsvirksomhed.

 

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.