Annons:

Europas billigste storbyer

Priserne i de europæiske storbyer varierer utrolig meget. Fx får du langt mere for pengene i nogle af de østeuropæiske storbyer sammenlignet med København.

Rejsemagasinet Travelmore har sammenlignet storbyerne ud fra prisen på overnatning, transport, mad og attraktioner.

1. Bukarest, Rumænien – Europas billigste storby

Tager du en tur til Bukarest, vil du nok ikke opleve byen som den mest charmerende. Hvis du besøger byen, vil du blive mødt med meget lave priser, og det er et must at se den store parlamentsbygning.

2. Beograd, Serbien – Bliv positiv overrasket på Balkan

Du vil ikke finde en lang liste med storbyattraktioner i denne by, men du vil til gengæld opleve et livligt centrum, et godt natteliv og meget tiltalende priser.

3. Sofia, Bulgarien – Billig og smuk storby med masser af seværdigheder

Sofia har en smuk bymidte, der er indbydende for turister. Næsten alt er billigt i Sofia. På det seneste er det blevet en smule dyrere at bo i Sofia.

Du finder ikke mange kendte seværdigheder, men du får levende og billig storbyferie.

4. Krakow, Polen – Blandt Europas billigste storbyer

Krakow er en historisk by med en charmerende kultur, og byen topper listen over Europas billigste storbyer. Byen tiltrækker mange europæere på forlænget weekend, og der er mange gode og billige hostels, barer og restauranter samt spændende museer.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.