Annons:

Europæiske ERV konsoliderer skadebehandlingen i Danmark

Europæiske ERV konsoliderer skadebehandlingen i Danmark med det formål at skabe en stærkere afdeling, der yder den bedst mulige service for kunderne.

Europæiske ERV slår nu den svenske og den danske skadebehandling sammen til én samlet afdeling på kontoret i København. Målet er stadig at skabe tryghed for kunderne og yde den bedst mulige service, hvilket denne konsolidering vil give. Skadebehandlingen vil fortsat være opdelt i to teams, hvor det svenske team betjener de svenske kunder, og det danske team servicerer de danske kunder. Dette vil stadig blive gjort for at imødekomme kundernes behov og forventninger. Med denne nye strategiske beslutning får Europæiske ERV en stærkere skadebehandling.

– Vi skaber en stærkere skadebehandling ved at konsolidere ressourcerne i Danmark. Det vil give en endnu bedre mulighed for videndeling, især med vores mål om fortsat at digitalisere skadebehandlingsprocesserne, hvilket vil give vores partnere og fritids- og erhvervsrejsende en endnu bedre service, siger Peter Steen Olsen, økonomidirektør og talsmand hos Europæiske ERV.

Europæiske ERV har valgt at samle skadebehandlingen på kontoret i København, da den tætte beliggenhed til Sverige, gør den danske hovedstad til det naturlige valg for at sikre rekruttering af kompetent personale. Europæiske ERV har allerede samlet flere nordiske afdelinger såsom IT på kontoret i København.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.