Annons:

Etihad åbner direkte rute fra CPH til Abu Dhabi

Fra oktober i år åbner flyselskabet Etihad en direkte rute med fire ugentlige afgange til Abu Dhabi i De Forenede Arabiske Emirater.

Den 1. oktober klokken 08:10 lander det første Etihad fly i Københavns Lufthavn – en topmoderne Dreamliner Boeing 787-9 med 271 Economy og 28 Business class-sæder. Selskabet vil i vinterprogrammet flyve til og fra Abu Dhabi fire gange om ugen mandag, onsdag, lørdag og søndag.

”Den kommende rute til Abu Dhabi vil give danskerne og sydsvenskere endnu flere muligheder for at rejse langt på ferie og forretning. Det styrker CPH som international lufthavn,” siger Peter Krogsgaard, kommerciel direktør i Københavns Lufthavn.

Etihad flyver i første omgang i vinterprogrammet fra oktober 2023 til marts 2024. Afgangen fra CPH bliver klokken 10:10.

Etihad: Nem adgang til vores globale netværk
Antonoaldo Neves, administrerende direktør for Etihad Airways glæder sig til at byde danskerne velkommen til Abu Dhabi.

“Vi er begejstrede for at begynde flyvninger til Danmark med vores kommende fire-ugentlige afgange til og fra København. Det vil give rejsende flere feriemuligheder og nem adgang til Abu Dhabi og Etihads globale rutenetværk. Vores nye fly vil lette fra vintersæsonen – det perfekte tidspunkt for de rejsende til at undslippe kulden og nyde Abu Dhabis smukke strande, underholdning i verdensklasse og rige kulturelle arv,” siger Antonoaldo Neves.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.