Annons:

Ethiopian Airlines storhandler 67 jetfly – Afrika forventes at vokse betydeligt i luftfartsindustrien

Ethiopian Airlines, den største og førende flyselskabskoncern i Afrika, og dets mangeårige partner Boeing [NYSE:BA] meddeler, at flyselskabet er gået med til at bestille 11.787 Dreamliners og 20.737 MAX-fly med muligheder for henholdsvis 15 og 21 ekstra jetfly. Aftalen, som blev underskrevet af Etiopiens nationale flyselskab på Dubai Airshow, repræsenterer ifølge en pressemeddelelse det største køb af Boeing-fly nogensinde i Afrikas historie.

“Vi er glade for at kunne meddele, at Ethiopian Airlines har indgået en aftale med Boeing om at placere en fast ordre på 31 ultramoderne fly, med option på 36 ekstra jetfly,” siger CEO for Ethiopian Airlines Group, Mr. Mesfin Tasew i en pressemeddelelse. “Denne ordre vil gøre os i stand til at modernisere og udvide vores flåde til støtte for Ethiopian Airlines’ vækstplan og vores Vision 2035-strategi. Gennem denne aftale har vi styrket vores årtier gamle eksemplariske forretningspartnerskab med Boeing. 787 Dreamliner og 737 MAX demonstrerer Ethiopian Airlines’ miljøbevidste beslutninger og dets forpligtelse til at betjene passagerer med de nyeste teknologisk avancerede fly.”

Boeing og Ethiopian Airlines blev også enige om at arbejde sammen om at levere kabinemodifikationstjenester til flyselskabets eksisterende 787 Dreamliner. De omfattende eftermonteringer vil forbedre passageroplevelsen med avanceret underholdning under flyvningen og nye sæder i alle kabiner, inklusive liggende flade Business Class sæder fra Boeing joint venture Adient Aerospace.

Boeings kommercielle markedsudsigter for Afrika anslår, at kontinentet vil have brug for 1.025 fly i løbet af de næste to årtier; mere end 70 procent af kommercielle leverancer forventes at være jetfly på én gang. Afrikas samlede lufttrafikvækst forventes at blive 7,4 procent frem til 2042, den tredjehøjeste blandt globale regioner og over den globale gennemsnitlige vækstrate på 6,1 procent.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.