Annons:

Efter første festivalsommer i tre år har danskerne fået mere blod på tanden: Stor stigning i flysøgninger til Oktoberfest

Ny data fra momondo viser, at danskernes søgninger på flybilletter til tyske lufthavne er steget med 241 procent i år sammenholdt med 2019. Når det gælder tyske hoteller, er interessen eksploderet med 480 procent.

Danskerne er nemlig langt fra mætte oven på den første festivalsommer i tre år. Det har fået dem til at kaste sig over flysøgninger til Oktoberfest i München, hvor søgningerne er steget med 22 procent sammenlignet med 2019.

Danskernes interesse for den tyske ølfestival er altså kun blevet større, siden før pandemien fandt sted. Og det viser sig, at interessen for Tyskland generelt er stigende blandt danskerne.

Det placerer Tyskland helt oppe på en 2. plads over mest søgte hoteller i Danmark i år.

”Tyskland er en absolut feriefavorit for danskerne, som ikke ud til at miste interessen foreløbig. Landet tilbyder både spændende storbyer og smuk landlig idyl. Og så kan turen derned tages i bil, hvilket er et stort plus for danskerne,” siger Per Christiansen, der er momondos danske talsperson. Han henviser til momondos seneste bæredygtighedsanalyse, der viser, at hver anden dansker planlægger en bilrejse i år.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne
Nyt om navne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.