Annons:

DSB fordoblede i årets første kvartal passageromsætningen

Sammenlignet med de første tre måneder af sidste år fordobledes omsætning, der dog var 18 procent fra omsætningen i første kvartal af 2019.

Det oplyser DSB i en pressemeddelelse om regnskabet for første kvartal. Her fik DSB et underskud før skat på 16 mio. kr – mod et tab på 33 mio. kr i første kvartal i 2019.

I marts lå antal rejser på 87 procent af antal rejser i marts 2019. Der er gradvist kommet flere kunder i togene i løbet af 1. kvartal 2022. Kundernes tilbagevenden skal ses i sammenhæng med det reducerede smittetryk fra COVID-19 og
ophævelsen af de af myndighederne udmeldte restriktioner og anbefalinger i den forbindelse. Hertil kommer DSB’s tiltag i form af nye pendlerprodukter og genoptagelsen af markedsføringskampagner.

Hele DSB skal miljøcertificeres
DSB har besluttet at miljøcertificere hele virksomheden efter ISO 14001:2015 standarden. I dag er DSB Vedligehold A/S miljøcertificeret. Frem mod en forventet certificeringsaudit i 2023 vil arbejdet fokusere på at opdatere og implementere miljøpolitikken samt indarbejde miljøhensyn i relevante processer.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.