Annons:

Direkte rute fra København til Østafrika

For første gang i 20 år vil der fra maj 2023 være en direkte rute mellem Københavns Lufthavn og det afrikanske kontinent syd for Sahara.

Ethiopian Airlines begynder at flyve mellem København og Addis Ababa fem gange om ugen med en kort mellemlanding i Wien.

”Vi har længe ønsket bedre forbindelser mellem Københavns Lufthavn og Afrika. Derfor er det en virkelig god nyhed, at Ethiopian, som de seneste fem år er kåret til Afrikas bedste flyselskab, nu begynder at flyve til København. Lufthavnen i Addis Ababa er vokset til at være et af Afrikas vigtigste trafikknudepunkter med forbindelse videre til 68 forskellige byer i Afrika, så den nye rute bliver en fantastisk port til hele kontinentet for passagerer fra København”, siger Thomas Woldbye, CEO i Københavns Lufthavn.

Ethiopian Airlines er Afrikas største flyselskab, og det gælder også på fragtområdet, hvor Ethiopian Airlines er førende – særligt inden håndteringen af medicinsk udstyr. Flyselskabet har indrettet en 54.000 m2 stor pharma terminal i lufthavnen i Addis Ababa, hvor man har specialiseret sig i at håndtere alle former for medicin og medicinsk udstyr, til store dele af Afrika Ethiopian airlines indgik desuden i 2021 en global partner aftale med Unicef omkring distribution globalt på vacciner og nødhjælp.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.