Annons:

Danskejet hotelkæde åbner igen i Aarhus

Guldsmeden Hotels har indgået aftale om et nyt 4-stjernet hotel med 215 værelser i ny bydel i Aarhus.

Guldsmeden Hotels vender tilbage til Aarhus, hvor hotelkæden i 1999 åbnede sit første hotel i Guldsmedgade, som kom til at lægge navn til hotelkæden. 

Den danskejede hotelkæde har indgået en aftale med entreprenøren A. Enggaard om et nyt hotel i den nye bydel Sydhavnskvarteret. Det nye hotel kommer foruden 215 værelser til at rumme pool- og spafaciliteter, konferencemuligheder samt en skybar. Det nye hotel skal efter planen åbne i foråret 2026.

Hotellet kommer til at indgå i Guldsmeden Hotels´ Urban Eco Resort-koncept, som tilbyder en helhedsoplevelse inden for overnatning, signatur-køkken samt pool- og spa-faciliteter – alt sammen i luksuriøse og bæredygtige omgivelser.

Det tidligere industriområde nord for Jægergårdsgade udvikles frem mod 2026 til en levende bydel præget af kunst, kulturproduktion og social mangfoldighed. Bygningen med det nye hotel vil også huse blandt andet spillestedet Train og bliver derfor et vigtigt omdrejningspunkt for bydelens liv. 

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.