Annons:

Danhostel henter ny direktør

Den 1. januar 2023 tiltrådte 54-årige Mads Stendorf Hansen stillingen som ny direktør for brancheforeningen Danhostel, der pt. har 60 medlemmer i Danmark

Den nye direktør kommer med en baggrund fra det kommunale regi, hvor han bl.a. i mere end 10 år var kultur- og idrætschef i Esbjerg Kommune og i de seneste 2½ år har siddet som kultur- og fritidschef i Aabenraa Kommune. Sine mange års erfaring fra arbejdet med kultur, fritid og idræt er netop kompetencer, som er både vigtige og nyttige i den nye stilling som direktør for Danhostel. Den nye direktør har bl.a. ønske om at styrke og udvikle Danhostels kerneforretningsområder indenfor lejrskoler, idrætsforeninger og fritidsturisme samt sætte øget fokus på et tættere lokalforankret samarbejde mellem de enkelte Danhostel og de aktører, som findes i de byer, hvor Danhostel er repræsenteret. Mads Stendorf Hansen er bosiddende med sin familie i Esbjerg, men vil have fast kontorplads på Danhostels hovedkontor i København.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne
Nyt om navne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.