Annons:

Celebrity med nye retningslinjer for krydstogtgæster

Fra 5. september fjerner Celebrity Cruises kravet om vaccination på de fleste af sine ture fra amerikanske og europæiske havne ud over at forenkle testkravene.

På sejllaser fra USA og europæiske havne kræves det nu kun, at man accepterer de lokale testkrav til at gå ombord.

– En ny verden venter, og jeg er glad for, at vi nu kan tilpasse vores retningslinjer til at afspejle dem, vi ser i resten af ​​turistindustrien. Rejse er i øjeblikket i gang med sit store comeback, og den voksende interesse fra rejsende over hele verden er tilfredsstillende, siger Celebrity Cruises, administrerende direktør Lisa Lutoff-Perlo.

Testkrav til at sejle
De nye forenklede testkrav, før de går ombord på krydstogtet fra USA og Europa, medfører:

Fuldt vaccinerede gæster behøver ikke længere testes for at gå ombord på de amerikanske sejladser, der er ni nætter eller mindre (undtagen ruter, der besøger Canada og Bermuda).

Gæster, der er vaccineret og har mindst en opdateringsdosis, behøver ikke længere at testes for at gå om bord på sejlads fra Europa, der varer ni nætter eller mindre.

Et negativt testresultat på en selvtest accepteres for alle sejladser (undtagen sejladser, der besøger Australien, Bermuda, Canada, Grækenland eller New Zealand).

Børn under 5 år der sejler fra USA og gæster under 12 år, der sejler fra Europa, behøver ikke at blive testet før boarding.

Krav i andre regioner
Selvom Celebrity Cruise har droppet vaccinationskravene, kræver sejladser til og fra havne i Canada, Australien og New Zealand, at alle gæster på 12 år og derover er fuldstændig vaccineret for at kunne rejse i overensstemmelse med kravene i disse lande. Galapagos-krydstogterne kræver også, at gæster på 3 år og ældre vaccineres.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.