Annons:

British Pub krise 70 procent kan gå nedenom og hjem

Øgede energiomkostninger og stigende priser kan blive dødsstødet for en stor del af de britiske pubber. 70 procent af pubberne forventer ikke at overleve vinteren, hvis der ikke gøres noget for at reducere energiomkostningerne.

Både bryggerier og pubejerne beskriver et dommedagsscenarie for pubberne den kommende vinter.

Forskning viser, at mere end 70 procent af pubberne ikke forventer at overleve vinteren, hvis der ikke gøres noget for at reducere energiomkostningerne, skriver Guardian.

I et brev til den britiske finansminister, Nadhim Zahawi, efterspørger de uafhængige bryggerier tirsdag straks enhandling og advarede om, at en engang blomsterende branche nu står over for ”alvorlig usikkerhed gennem virkningerne af stadig højere energiomkostninger forværret af manglende udstyr og en dårlig humlehøst, der skubber priserne op.

“Små bryggerier rapporterer, at deres energiregninger er fordoblet eller tredoblet, hvilket sætter deres fremtidige evne på spil,” skriver de.

Mere end 35 procent af pubejere siger, at de har set, at omkostningerne fordoblet, og 30 procent siger, at omkostningerne tredoblet, ifølge branche -magasinet Morning Advertiser.

Bryggerier og pubejere beder nu regeringen om at træffe foranstaltninger såsom sænket moms, loft på energipriserne for små virksomheder og bidrag til vedvarende teknologi for at hjælpe med at reducere energiforbruget.

“Denne energifaktureringskrise kommer efter de mest udfordrende tider, hvor virksomhederne prøver at komme sig efter den covidkrise, og jeg tror, ​​den udgør en endnu større trussel mod overlevelse af pubber,” siger EJN Pub-ejer.

Society of Independent Brewers siger, at omkring 160 små bryggerier er gået tabt under Corona-krisen, og at mindst yderligere 40 var blevet tvunget til at lukke i år.

Tall fra Office for National Statistics viser, at antallet af britiske virksomheder i løbet af andet kvartal faldt med 20.200, den største reduktion i nogle kvarterer på mindst fem år.

Tekst: Janne Sundling

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.