Annons:

British Airways suspenderer billetsalg til kortdistancerruter fra Heathrow

British Airways har suspenderet salget af billetter til kortdistance-ruter, der afgår fra London Heathrow lufthavn indtil 15. august. Flytningen påvirker indenlandske ruter fra Heathrow og til europæiske destinationer plus Marokko og Kairo.

Denne suspendering af nye kortdistancebestillinger fra Heathrow blev oprindeligt indført for afgange op til og inklusive 8. august, men dette er nu blevet forlænget til den 15. august. Det påvirker ikke BA’s fly fra andre britiske lufthavne.

Ændringen kommer efter, at Heathrow i sidste måned indførte en daglig begrænsning på antallet af afgangs passagerer i denne sommer og bad flyselskaber om at stoppe med at sælge billetter. Begrænsningen på ​​100.000 passagerer pr. dag skal i øjeblikket være gældende indtil 11. september.

En talsmand for British Airways sagde: ”Da Heathrow introducerede sin passagerbegrænsning, tog vi et mindre antal yderligere fly ud af vores ruteplan. Vi fortsætter med at styre bookinger for at være inden for den Heathrow pålagte begrænsning, så vi kan få vores kunder afsted som planlagt i denne sommer.”

BA havde allerede besluttet at skære mere end 10.000 flyvninger mellem starten af ​​august og i slutningen af ​​oktober, da luftfartsindustrien kæmper for at klare en mangel på personale efter Covid-19-pandemien.

Andre store europæiske hub lufthavne, herunder Amsterdams Schiphol og Frankfurt i Tyskland, har også indført begrænsninger på fly for at “stabilisere” operationerne i sommer.

Clive Wratten, administrerende direktør for Business Travel Association, beskrev BAs beslutning om at suspendere bookinger i sidste øjeblik fra Heathrow som “meget skuffende” for forretningsrejseindustrien.

”Tillid er afgørende, og når vi nærmer os slutningen af ​​sommerferieperioden, har det aldrig været vigtigere for forretningsrejser,” sagde han.

”British Airways ‘suspension af salget i sidste øjeblik, hvoraf mange ville være forretningsrejsende, er meget skuffende, selvom de omstændigheder, der forårsagede det, er uden for deres kontrol.

”Det er vigtigt, at alle elementer i rejsebranchen arbejder sammen for at levere robuste og pålidelige tjenester til både erhvervslivet og fritidsrejsende. Uden det komplette samarbejde med nøgle rejseinfrastruktur såsom lufthavne, vil de rejsendes tillid blive eroderet. ”

Oprindeligt udgivet af BTN Europe.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.