Annons:

BCD Travel udnævner Michele Lawley som ny europæisk præsident

Lawley, der i øjeblikket er senior vicepræsident, Europa for BCD Travel, overtager jobbet fra den nuværende europæiske præsident Mike Walley fra 31. august.

Michele Lawley forlader sin position til at tilslutte sig Board of Boron, familiefirmaet for BCD Group -grundlægger John Fentener Van Vlissingen. Hun vil også fortsætte i sin rolle som præsident for BCD Media & Entertainment.

I sin nye rolle vil Lawley overtage det operationelle og økonomisk ansvar for BCD’s aktiviteter i Europa. Hun vil være baseret i London og rapportere til BCD’s præsident og administrerende direktør John Snyder som medlem af TMCs globale executive team.

Snyder tilføjer: ”Michele har været en drivende kraft i mange år i vores engagement i at drive innovation i vores kunders programmer og effektivitet inden for vores egen organisation.

”Jeg er meget glad for at byde hende velkommen til BCDs globale executive team, og jeg er overbevist om, at vores forskellige, komplekse europæiske region vil trives under hendes ledelse.”

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.