Annons:

BCD Travel skal servicere Airbus på fire europæiske markeder

BCD Travel er begyndt at levere rejsetjenester til Airbus-medarbejdere med base i fire af flyproducentens vigtigste europæiske markeder.

Travel Management Companiet leverer nu “digitale” rejsebookingstjenester til alle 110.000 Airbus-medarbejdere i Frankrig, Tyskland, Spanien og Storbritannien. BCD samarbejder allerede med flyproducenten Airbus i Canada, Kina, Indien og USA.

BCD udtaler, at de tilbyder en “personlig, digital-first service” på fire sprog gennem en “virtuel serviceplatform”, der kombinerede sit team af agenter og rejsende app Tripsource.

Airbus -personale har adgang til forlængede supporttimer og modtager advarsler og meddelelser gennem Tripsource.

Lutz Nauert, senior vicepræsident, Global Program Management for EMEA på BCD Travel, siger: ”Med denne skræddersyede platform bidrager vi til en strømlining af ​​Airbus ‘forretningsrejsestyringsprocesser.

“Den virtuelle platform forbinder alle fire markeder og garanterer de bedst mulige oplevelser for alle Airbus-rejsende.”

Airbus var 96. i BTNs årlige Corporate Travel 100-rapport sidste år, som rangerer virksomheder baseret på hvor meget de bruger på US-bookede flyvninger. Dette tal stod på anslået 4,5 millioner dollars i 2020 sammenlignet med $ 63 millioner i 2019.

 

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.