Annons:

Apollo udvider padel-satsning

Padel er en af landets hurtigst voksende sportsgrene. Hos Apollo mærker de også en markant øget efterspørgsel efter hoteller med padel-baner. Derfor udvider rejsearrangøren nu padel-satsningen og investerer i ti helt nye baner fordelt på en række forskellige hoteller.

Siden Apollo Sports investerede i de første padel-baner i 2020, har interessen allerede oversteget alle forventninger. Sidste år var padel således den hurtigst voksende sportsgren på Apollos hoteller. For at imødekomme den eksplosive efterspørgsel udvider Apollo nu indsatsen med hele ti nye padel tennis-baner og en træningskalender spækket med padel-events i samarbejde med Swedish Padel Camp.

Danskerne har for alvor fået padel-feber, og som nordens største arrangør af træningsrejser er det klart, at vi skal imødekomme den interesse og sørge for, at vores gæster kan dyrke deres yndlingssport på deres ferie,” siger Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.