Annons:

Apollo bliver Travelife certificeret for tredje gang

Efter at have fået gennemgået og godkendt mere end 200 forskellige kriterier har Apollo opnået Travelife-certificering for tredje gang.

Certificeringen betyder, at Apollo som virksomhed opfylder de højeste sociale og miljømæssige standarder på markedet. Certificeringen er et vigtigt skridt i rejsearrangørens bestræbelser på at gøre rejser mere bæredygtige.

Ved at have fokus på energieffektivisering og -besparelser, vand og affaldshåndtering, menneskerettigheder, arbejdsforhold og en lang række øvrige parametre har Apollo for tredje gang modtaget den internationale Travelife-certificering.

”Bæredygtig turisme og miljøansvar er noget, vi brænder for. Både ude på vores destinationer og herhjemme. For at sikre os, at vi på gruppeniveau arbejder med emnet på den rigtige måde, har vi derfor fået Travelife til at undersøge, vurdere og attestere det arbejde, vi udfører. At vi nu modtager vores tredje certificering er naturligvis noget, vi er meget stolte af. Det viser, vi er på rette vej,” siger Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.