Annons:

Air France og KLM vender tilbage til Heathrows Terminal 4 i denne måned

Datoen for flyselskabernes tilbagevenden kan være så tidligt som den 23. marts afhængig af it-tjek, men er i øjeblikket planlagt til søndag den 26. marts.

Begge flyselskaber var flyttet til Terminal 2 og senere til Terminal 3, efter at Terminal 4 blev lukket under Covid-pandemien.

Skiftet følger en anmodning fra Heathrow og er resultatet af, at kapaciteten er vendt tilbage til normale niveauer før Covid, hvilket har ført til potentielle problemer med overbelastning ved Terminal 3. Når flytningen er fuldført, vil Air France- og KLM-passagerer blive tjekket ind i Zone H.

Flyselskaberne afslutter drøftelser med en eksisterende lufthavnslounge for kunder på kort sigt, og de passagerer, der er berettigede, vil blive informeret til sin tid.

Air France og KLM vil fortsat tilbyde forbindelser til Nordamerika med flyselskabspartnerne Virgin Atlantic og Delta Air Lines, men disse flyselskaber forbliver i Terminal 3.

Som følge heraf vil minimumsforbindelsestiden mellem flyselskaberne stige fra 70 minutter til 90 minutter. Eksisterende reservationer med overførselstider, der er kortere end 90 minutter, vil blive gennemgået, og kunderne vil blive kontaktet i overensstemmelse hermed, sagde flyselskaberne.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.