Annons:

4000 VÆRELSER RESERVERET I KØBENHAVN

Deltagerne til den store UIA verdenskongres for arkitektur i begyndelsen af juni har allerede booket, hvad der svarer til 18.574 hotelovernatninger i København.

Over 4.000 københavnske hotelværelser er reserveret til deltagerne UIA Verdenskongressen for arkitektur i Bella Center i dagene 2.-6 juni. Der forventes i alt at deltage 10.000 gæster i kongressen. Det skriver Horesta i en pressemeddelelse.

”Der er indtil videre reserveret over 4.000 værelser til kongressens gæster. Det svarer til 18.574 hotelovernatninger i løbet af kongresdagene”, siger Mette Lindberg, som er adm. direktør for UIA Verdenskongressen, til Turistmonitor.

For at tilgodese gæster med begrænset økonomi har Akademisk Arkitektforening taget initiativ til overnatningsportalen Archistay, som formidler privat overnatning for arkitekter i forbindelse med UIA verdenskongressen.

Portalen har dog været ramt af kritik fra Horesta, som mener, at Archistay er et uheldigt tiltag i en tid, hvor hotellerne i København er under pres.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.