Annons:

19 danske danske byer har fået nye landsdækkende busforbindelser og 160 ugentlige afgange.

Torsdag kører de første busser fra det nye fjernbusselskab, Fleet

Klokken 07.30 kørte den første bus fra det nye buskoncept, Fleet. Bussen kørte fra Aalborg mod København og udgør startskuddet for Danmarks nye fjernbusselskab, der blev lanceret af VIKINGBUS den 8. marts 2023. Fleet kører fra i dag med 160 ugentlige afgange mellem 19 danske byer, og der er dermed tale om et nyt alternativ til de eksisterende nationale busselskaber i Danmark.

Fleet har siden lanceringen oplevet stor interesse fra danskerne, og ifølge Thomas Wandahl, adm. Direktør i VIKINGBUS, tyder den store interesse på, at man med Fleet møder et udækket behov. ”Vi har set frem til den her dag i lang tid, og vi er meget glade for den interesse, som vi allerede nu oplever i Fleet. Det viser, at vi har fundet et hul i markedet, og at vi kan dække behov hos kunderne, som ikke umiddelbart bliver mødt af de andre fjernbusselskaber. Vi håber, alle får en god oplevelse med os, når de skal teste konceptet af – både når de bevæger sig i vores digitale univers, såvel som når de rejser med vores busser ude på de danske veje, ” fortæller adm. direktør i VIKINGBUS, Thomas Wandahl.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne
Nyt om navne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.