Annons:

Enterprise, som er verdens største biludlejningsselskab, investerer fuldt ud i Norge

Enterprise Rent-a-car lancerer i samarbejde med Sulland, der har virksomheden Autoplan, ​​selskabet i Norge.

På vegne af Enterprise, verdens største biludlejningsfirma, har Shared Mobility underskrevet en strategisk samarbejdsaftale med den norske bilforhandlerkæde Sulland gennem deres nyetablerede virksomhed Autoflex. Dette er et led i Shared Mobility’s landsdækkende lancering af Enterprise i Norge.

Store planer for Norge
Enterprise åbnede sine aktiviteter i Norge i Oslo lufthavn i oktober 2019. Afdelingerne i Bergen og Stavanger blev åbnet den 1. september i år. I løbet af de næste par måneder vil der være yderligere udvidelser af stationnetværket i samarbejde med autofleks. Kontor åbnes i lufthavne i Trondheim, Bodø, Harstad og Tromsø. Derudover vil Autoflex etablere stationer hos Sullands bilforhandlere i det samme område.

Autoflex åbner også udlejningsstationer i indlandet ved Gjøvik, Hamar, Kongsvinger, Lillehammer og Otta.

Enterprise åbner kontorer i lufthavne i Kristiansand og Ålesund. Disse vil blive serviceret af partnere. Yderligere placeringer er under overvejelse.

Strategisk samarbejde, der giver konkurrencefordele – Vi har brugt tiden under pandemien til at finde de rigtige partnere. Gennem Sullland har vi fundet det perfekte match, siger Ole Grønvold, landchef for Enterprise Rent-A-Car i Norge og Sverige om samarbejdet.

– Her får vi en strategisk partner med det samme mål om at være den bedste i klassen i kvalitet og service. Vi sikrer et landsdækkende netværk, der giver os mulighed for hurtigt at tilbyde biludlejning til byer over hele landet. Begge parter sikrer også stordriftsfordele, som vores kunder drager fordel af gennem meget konkurrencedygtige priser, siger Ole Grønvold.

– Enterprise har længe set de norske og skandinaviske markeder som interessante. Med Sulland Holding og Autoplan Vi har fundet en stærk partner, der vil hjælpe Enterprise med at indtage en førende position på det norske marked, siger Ole Grønvold.

Enterprise er verdens største biludlejnings- og mobilitetsfirma. Virksomheden findes i over 100 lande med mere end 9.500 udlejningsstationer. Virksomheden har tre mærker: Alamo, Enterprise og National, og alle mærker vil være tilgængelige i Norge og Skandinavien. Den globale omsætning hos Enterprise er større end hos Hertz, Avis, Europcar og Sixt tilsammen, og de er den foretrukne leverandør til 80 procent af Fortune 500 virksomhederne.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne
Nyt om navne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.