Danske GreenMobility indtager Norge i nyt samarbejde

250 elbiler er nu tilgængelige for korttidsleje i Oslo gennem GreenMobility, som Norges Statsbaner AS (NSB) vil stå for.

NSB har sammen med danske GreenMobility lanceret tjenesten Din Bybil i Oslo. Ved at bruge en app kan man i Oslo reservere og låse en ledig bybil op og betaler ud fra, hvor mange minutter man bruger. Det skriver GreenMobility i en pressemeddelelse.

– Vores 250 biler vil give alle i Oslo en helt ny fleksibel, individuel og ikke mindst grøn mulighed for at transportere sig. Vi ser bilerne som et naturligt supplement til den kollektive transport. Vi håber, at Oslo tager GreenMobility-konceptet til sig, så Oslo kan vise verden, hvordan en moderne storby kan fungere til gavn for borgere og miljøet, siger Espen Dyb Løvold, daglig leder i NSB Din Bybil.

Oslo er den første by uden for København, som GreenMobility lancerer sine delebiler i. Elbiler er dog ingen nyhed i byen med næsten 1 million indbyggere, hvor mere end halvdelen af alle nye biler er elbiler.

Er man turist i Oslo, kan man også bruge app’en på samme måde, som man kan i København. Appen er tilgængelig i App Store og Google Play

Kommentarer är stängda.