Annons:

BTA og Enterprise Rent-A-Car indgår partnerskab

Et nyt branchepartnerskab er blevet smedet af Business Travel Association med Enterprise Rent-A-Car. Aftalen, der markerer Enterprises langvarige støtte til Travel Management Companies (TMC'er), vil ifølge foreningen spille en "fundamental rolle" i genopretningen af forretningsrejseindustrien efter pandemien.

BTA-topchef Clive Wratten udtaler: “Efter endnu et hårdt år for rejsebranchen er det afgørende, at alle dele af sektoren arbejder sammen og hensynsfuldt for at bygge en bedre fremtid. “Derfor er vi begejstrede for at arbejde med Enterprise. Deres værdsatte verdensomspændende tilstedeværelse sammen med deres håndgribelige, prisvindende engagement i bæredygtighed gør dem til de perfekte partnere til at skyde 2022 i gang.”

Enterprise Holdings strategiske chef Roya Soleimanifar tilføjer: “Vi er glade for at samarbejde med BTA og glade for at være et nyt medlem og en del af deres store forretningsrejsefællesskab. “Vi ser frem til vores nye partnerskab og dele ideer med medlemmerne omkring vores innovative landtransportløsninger, der er nødvendige for at puste nyt liv i rejsebranchen. Vi ønsker at bruge vores globale netværk til at imødekomme behovene hos vores kunder, vores lokalsamfund og miljøet.”

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.