Annons:

Biludlejningskoncern bestiller 65.000 elbiler

Hertz planlægger at købe op til 65.000 elektriske køretøjer over fem år fra den svensk-baserede EV-producent Polestar, meddelte selskaberne mandag. Tilgængeligheden forventes at begynde i foråret 2022 i Europa og slutningen af 2022 i Nordamerika og Australien.

Udover at føje køretøjerne til sin udlejningsflåde, planlægger Hertz også at udvide elbilerne til at omfatte chauffører.

“Ved at arbejde med EV-branchens ledere som Polestar kan vi hjælpe med at fremskynde indførelsen af elektrificering og samtidig give lejere, erhvervskunder og rideshare-partnere et førsteklasses EV-produkt, enestående oplevelse og lavere CO2-fodaftryk,” udtaleer Hertz CEO Stephen Scherr i en erklæring.

Hertz har udvidet sit elektriske køretøjs aftryk, siden de i oktober annoncerede, at de havde til formål at tilbyde sine kunder “den største elbiludlejningsflåde i Nordamerika og en af de største i verden.” Virksomheden investerede i den europæiske el-platform Ufodrive i februar og bestilte 100.000 elbiler fra Tesla i oktober sidste år.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne
Nyt om navne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.