Annonce:

Annonce:

Volotea nødlanding efter bombetrussel

En Airbus A319 opereret af det spanske lavprisselskab Volotea måtte fredag nødlande på grund af en falsk bombetrussel.

Kort efter at have forladt Bilbao, modtog myndighederne et anonymt opkald, der advarede om, at der var en bombe om bord, og derefter blev både lufthavne og piloterne på flyvningen alarmeret. Ifølge flyselskabets eget opslag på Twitter blev der fremsat en bombetrussel mod Voloteas rute V73538 mellem Bilbao og La Coruña.

Da lufthavnen i La Coruña blev underrettet om truslen aktiverede de straks nødprocedurerne. Efter landing blev flyet parkeret på en isoleret standplads. De 105 passagerer og seks besætningsmedlemmer ombord på Volotea A319 gik normalt fra borde og ingen passagerer har lidt overlast.

Betjente fra Guardia Civil gennemførte efterfølgende en ransagning af kabinen og flyets lastrum, men fandt ingen tegn på sprængstoffer ombord. Klokken 10:00, ca. to en halv time efter landing, erklærede Guardia Civil inspektionen afsluttet og konkluderede, at opkaldet var en “falsk alarm”.

“Politiet fortsatte med at undersøge flyet og bagagen, og da det var blevet bekræftet, at der ikke var nogen reel trussel, blev passagerernes ejendele overdraget til dem,” sagde det regionale kontor i en erklæring.

Lufthavnen var lukker mens undersøgelsen stod på og genoptog herefter normal drift

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.