Annons:

Amadeus: Globale hotelpriser og belægning er steget mere end i 2019

Ifølge Amadeus' Demand360-data, som er baseret på bookinger fra de seneste to år og fremadrettede bookinger op til et år fra 30.000 udbydere, er den globale hotelbelægning nu højere end 2019-niveauet.

I maj nåede den 63 procent sammenlignet med 60 procent i maj 2019.

Indtil videre i juni, juli og august er den globale hotelbelægning omkring 1 procent under 2019-niveauerne, men Amadeus bemærker, at købere af erhvervsrejser ikke skal tro, at det giver mulighed for lavere priser, fordi tallene sandsynligvis blive bedre, efterhånden som sommeren ruller fremad.

Amadeus-data viser, at mere end halvdelen af ​​rejserne globalt bliver booket inden for en uges rejse. I USA kommer 55 procent af reservationerne en uge før rejsen, selvom rejsende planlægger længere frem på de store europæiske markeder. Bestillinger inden for syv-dages vinduet tegner sig for 33 procent af reservationerne i Frankrig, 35 procent i Tyskland, 36 procent i Spanien og 39 procent i Storbritannien, viste dataene.

Priserne overstiger allerede 2019 på global basis, med data for forudbestilling for juni til august, der viser en verdensomspændende gennemsnitlig daglig rate på 200 USD, 11 procent højere end i samme periode i 2019. Inden for nogle lande er stigningen højere, såsom Frankrig , som ser en gennemsnitlig dagspris på $428 for juli, en stigning på 29 procent sammenlignet med juli 2019.

Amadeus’ data viser også stigende efterspørgsel efter biludlejning til sommeren. Bookinger for perioden juni-til-august er steget med 33 procent år over år med en gennemsnitlig lejelængde på seks dage, op en dag sammenlignet med det foregående år. De gennemsnitlige daglige priser for billeje er også steget til $102 sammenlignet med $92 sidste år.

Prisdata for billeje inkluderer skatter og afgifter, selvom hotelgennemsnitlige daglige priser ikke gør det ifølge en talsmand for Amadeus.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne
Nyt om navne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.