United Spirit Nordics bliver Viva Cruises nye PR-bureau i Norden

United Spirit Nordic, som har hovedkontor i København, er blevet udnævnt til Viva Cruises og Viva Riversides nye PR-bureau på det nordiske marked.

United Sprit Nordics bliver ansvarlig for at positionere Viva Cruises som flodkrydstogtarrangør og lanceringen af ​​det nye krydstogtskib, Seaventure, der bliver introduceret i 2021. Med denne satsning på det nordiske marked forventer Viva Cruises en større opmærksomhed i Norden.

Christine Engen, CEO for United Spirit Nordic, siger om samarbejdet:

– Vi er meget glade for at få muligheden for at hjælpe Viva Cruises med at øge deres markedsandele på det nordiske marked og er samtidig i høj grad motiverede af den kommende lancering af ​​Seaventure i de nordiske lande i 2021.

Seaventure, der tidligere sejlede under navnet MS Bremen for Hapag Lloyd, lanceres som en del af Viva Cruises i foråret 2021.

– Vi er utroligt glade for, at vi, ved hjælp af Pangaea’s netværk, har fået mulighed for at samarbejde med det nordiske medlem, United Spirit Nordic, et bureau, der har stor erfaring med at repræsentere både krydstogtskibe, destinationer og hoteller. Vi er derfor meget optimistiske omkring samarbejdet og muligheden for at introducere Viva Cruises i Norden og styrke vores position på det nordiske marked, siger Andrea Kruse, COO for Viva Cruises.

Viva Cruises slog dørene op i 2018 og har hovedkontor i Düsseldorf, Tyskland. Selskabet er blevet kendt for sine eksklusive flodkrydstogt og tilbyder krydstogter og udflugter på de store floder i Europa.

Kommentarer är stängda.