Annons:

Royal Caribbean Group indgår partnerskab med Mærsk Mc-Kinney Møller Center for Zero Carbon Shipping

Royal Caribbean Group og Mærsk Mc-Kinney Møller Center for Zero Carbon Shipping underskrev mandag i denne uge en samarbejdsaftale, der gør Royal Caribbean Group til Corporate Strategic Partner af centret. Dermed forpligtiger krydstogt-giganten sig til et langsigtet strategisk samarbejde og til at bidrage til udvikling af kulstoffri teknologier og løsninger til den maritime industri.

Royal Caribbean Group er et af verdens førende krydstogt-virksomheder med 63 skibe i flåden og krydstogter til over 1.000 destinationer over hele verden. I 2021 offentliggjorde virksomheden en
omfattende strategi med titlen Destination Net Zero, der sigter mod at fjerne alle kulstof-emissioner ved krydstogter inden 2050. Dette er en ambitiøs tilgang, der stemmer overens med Mærsk Mc-Kinney Møllercentrets overordnede strategi om at dekarbonisere den maritime industri i 2050.
– Royal Caribbean Group bidrager til dekarboniserings-dagsordenen med en usammenlignelig kapacitet og indsigt. Virksomheden har en lang historie for at innovere med deres partnere og har enorme kompetencer inden for relevante områder som skibsdesign, sikkerhed, emissionsstyring og energieffektivitet i design og drift. Vi byder dem velkommen ombord og ser meget frem til samarbejdet, sagde Bo Cerup-Simonsen, CEO hos Mærsk Mc-Kinney Møller Center for Zero Carbon Shipping.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne
Nyt om navne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.