Annonce:

Annonce:

Princess Cruises erkender sig skyldig – for anden gang

Princess Cruises, en del af Carnival Corporation, har erkendt sig skyldig i en anden overtrædelse af prøvetiden i forbindelse med miljøsagen 'magic pipe', der har kostet virksomheden 60 millioner dollars indtil videre.

I 2013 brugte Princess Cruises en type ‘magisk rør’, som udledte olieholdigt affald fra fartøjet i havet. Rederiet forfalskede papirarbejde for at skjule udledningen. I 2017 blev Princess Cruises idømt en bøde på 40 millioner dollars af den amerikanske regering for ulovligt at dumpe det olieholdige vand i havet ud for Englands kyst.

Virksomheden blev for 2 år siden første gang fundet skyldig i ikke at overholde retskendelsen, hvilket resulterede i en bøde på yderligere 20 millioner dollars. Der er igen blevet fundet uoverensstemmelser, fordi det ikke lykkedes at etablere og opretholde et uafhængigt internt efterforskningskontor.

Princess Cruises har nu indrømmet, at interne efterforskere ikke har fået lov til at bestemme omfanget af deres undersøgelser, og at udkast til interne undersøgelser var blevet påvirket og forsinket af ledelsen. Dette har resulteret i en appelaftale mellem justitsministeriet og Carnival Corporation, hvilket betyder, at virksomheden skal betale 1 million dollars.

Todd Kim fra justitsministeriets afdeling for miljø og naturressourcer: “Denne sag viser vigtigheden af ​​at tage fat på spørgsmål om virksomhedskultur og struktur og de grundlæggende årsager til manglende overholdelse af miljøkrav. Dette var en alvorlig og vedvarende overtrædelse af prøvetiden, der afspejlede Carnivals manglende prioritering af overholdelse af retskendelser. Jeg takker retten, kriminalforsorgen, en domstolsudnævnt tilsynsførende og tredjepartsrevisor for den nøje opmærksomhed, som de har viet denne vigtige sag.”

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.