Ny gigant fra Royal Caribbean

Royal Caribbean bygger et af verdens største og mest innovative krydstogtskibe. Giganten Wonder of the Seas blev for nylig præsenteret på en konference for krydstogtsindustrien.

På en global krydstogtskonference i Shanghai afslørede Royal Caribbeans administrerende direktør, Michael Bayley, hjemmehavnen og navnet på det femte skib i Royal Caribbean Oasis-klassen. Navnet på fartøjet, der lanceres i 2021, vil være Wonder of the Seas og sejler fra Shanghai, Kina.

– Royal Caribbean er kendt for sin innovation. Vi udfordrer grænserne for, hvad der er muligt, og Wonder of the Seas vil være et af Royal Caribbeans mest spændende kapitler i historien, siger Michael Bayley.

Samtidig blev skibet også sænket ned på værftet Chantiers de l’Atlantique i Saint-Nazaire, Frankrig, ved en ceremoni, hvor de 970 ton blev løftet ved hjælp af en kran på 1400 ton.

– RCL har været markedsførende inden for den voksende krydstogtindustri i Kina i over 10 år. Et stigende antal europæere vælger også at tage på krydstogter i Asien og ikke kun i Caribien og Middelhavet, siger Gier Kronbæck, nordisk chef for Royal Caribbean.

Wonder of the Seas vil være det femte skib i Oasis-klassen, der er af ​​verdens største krydstogtskibe. Skibet er lanceret med den nyeste teknologi, et stort udvalg af spændende underholdning, restauranter og med oplevelser af høj standard.

Royal Caribbean har lanceret en række store nyheder i løbet af den sidste måned. Næste år lanceres også skibet Odyssey of the Seas i klassen Quantum Ultra. Celebrity Apex, et søsterskib til The Edge, lanceres også i 2020 med en værdi på næsten 7 mia. kr. Derudover skal ti skibe totalrenoveres i løbet af en fireårig periode med et budget på en milliard dollars.

Kommentarer är stängda.