Norwegian Cruise Line styrker europæisk flåde

Krydstogtselskabet Norwegian Cruise Line (NCL) styrker deres tilstedeværelse i Europa med nu sjette skib til deres europæiske flåde. For første gang kommer NCL til at stævne ud fra Amsterdam.

Norwegian Cruise Line fejrer lige nu, at rederiet for første gang sejler fra den hollandske hovedstad, Amsterdam. Den nye havn giver debut til skibet Norwegian Pearl, og dermed er NCL nu oppe på seks skibe i Europa, hvilket er rekord for dem.

Paul von Knorring blev, sammen med Norwegian Pearls besætning, hyldet i lørdags ved den officielle ceremoni i Amsterdam.

Den 11. maj begav Norwegian Pearl sig ud på sin første sommersæson i Europa med plads til 2.400 passagerer. Skibet blev det største skib nogensinde til at sejle på Themsen i England. I den kommende tid vil skibet sejle på Østersøen, inden turen går videre til Rom i slutningen af juni.

– Som det eneste nordamerikanske krydstogtselskab, der tilbyder europæiske krydstogter året rundt, er vi meget begejstrede for udsigten til at kunne tilbyde vores kunder nye og interessante ruter fuld af historie, kultur og smukke, forskelligartede landskaber, mens de nyder de mange muligheder ombord på vores europæiske skibe, som nu for første gang tæller Norwegian Pearl, siger Kevin Bubolz, der er Managing Director Europe hos Norwegian Cruise Line, og konkluderer:

– Dermed øger vi totalen til seks NCL-skibe i Europa, og det er vi meget stolte af.

NCL’s krydstogtsterminal i Amsterdam er placeret tæt på både Amsterdam Airport Schiphol og Amsterdams kanaler.

Kommentarer är stängda.