Norwegian Cruise Line modtog nyt skib

Krydstogtselskabet Norwegian Cruise Line har modtaget sit nyeste skib, Norwegian Encore, i Bremerhaven, Tyskland.

Norwegian Cruise Line har modtaget skibet Norwegian Encore og kan nu gøre sig klar på krydstogtets første månedslange turné i Europa, New York og Miami samt navneceremonien den 21. november.

– I dag fejrer vi leveringen af ​​vores 17. skib, siger Andy Stuart, administrerende direktør for Norwegian Cruise Line, og fortsætter:

– Vores dedikation til at skabe next-level tilbud, vil give os mulighed for at fortsætte med at levere meningsfulde oplevelser for vores gæster, når Norwegian Encore kommer hjem til Miami.

Norwegian Encore har plads til næsten 4.000 gæster og indledte i går, torsdag, sit første krydstogt fra Bremerhaven i Tyskland, hvor den sejler til Southampton i England med ankomst den 2. november.

Norwegian Encore blev bygget på Meyer Werft i Tyskland.

– Vi er ekstremt stolte af vores partnerskab på over 16 år og hæder os over at have været en del af Norwegian Cruise Lines mest succesrige klasse af skibe. Vi er overbeviste om, at Norwegian Encore fortsætter selskabets arv med at overskride gæsternes forventninger, siger Tim Meyer, administrerende direktør for Meyer Werft.

Kommentarer är stängda.