Annonce:

Annonce:

Norwegian Cruise Line introducerer nyrenoveret skib

Krydstogtselskabet Norwegian Cruise Line introducerer et helt nyt Norwegian Spirit som følge af en gennemgående renovering til over 100 mio. dollar.

Norwegian Cruise Line afslørede fredag 14. februar det helt nye Norwegian Spirit efter en renovering til over 100 mio. dollar.

Som en del af renoveringen har Norwegian Spirit nu en dobbelt så stor Spa, en ny opvarmet suite og afslapningsområde, et udvidet Fitness Center og den til restaurant til havs. Nye spiseområder inkluderer en ekstra hovedspisesal, hvor man kan spise 24 timer i døgnet. Andre nyheder er nye lounges bl.a. med to nye boblebad og bar, som forvandles til et underholdningsområde i aftentimerne.

Norwegian Spirit er blevet fri for engangsplastikflasker som en del af en del af en indsats om at tilbyde gæsterne flere bæredygtige muligheder til havs.

Skibet sætter sejl til en række af 17, 20 og 28 dages eksotiske ekspeditioner. Krydstogtskibet Norwegian Spirit får for første gang base i Athen, Grækenland og byder på en syv-dages rejse til de græske øer, Tyrkiet og Israel med afgang d. 19. april 2020.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.