Krydstogtselskaber afviser kinesere

Efter den internationale udbredelse af coronavirusset har to store krydstogtselskaber nu besluttet at afvise alle passager med kinesisk pas.

Krydstogtsselskaberne Royal Caribbean Cruises og Norwegian Cruise Lines forbyder nu passagerer med pas fra Kina, Hong Kong og Macau fra deres skibe, uanset hvor lang tid siden det er, de sidst har været i hjemlandet. Det skriver rejsemediet travelmole.com.

– Enhver gæst, der har et kinesisk, Hong Kong- eller Macau-pas, uanset hvornår de var der sidst, får ikke lov til at gå ombord på vores skibe, siger Royal Caribbean.

Det vil sige, at passagerer fra Kina ikke får lov til at komme på skibet, selvom det kan være flere måneder siden, at passagererne sidst var i hjemlandet.

Tiltaget sker efter, at et Royal Caribbean-skib blev forsinket i News Jersey, efter at flere kinesiske gæster blev testet for coronavirus, og fire skulle føres til hospitalet. Et filippinsk besætningsmedlem er også fundet død på et skib, men dødsfaldet har efter sigende ikke noget med coronavirus at gøre.

Kommentarer är stängda.