Kelly Clarkson bliver gudmor for krydstogtskib

Den amerikanske superstjerne bliver hovednavnet til Norwegian Encores dåbsceremoni i Miami den 21. november.

Den Grammy-vindende sangerinde Kelly Clarkson bliver officiel gudmor for Norwegian Encore. Det offentliggjorde Norwegian Cruise Lines CEO, Andy Stewart, på direkte TV under “The Kelly Clarkson Show, da han gæstede optagelserne.

Krydstogtselskabets President og CEO, Andy Stuart, dukkede op på Clarksons nye, landsdækkende tv-show for at overrække hende den store nyhed i egen person – altså titlen som det nyeste medlem af NCL-familien som gudmor til Norwegian Encore.

– Vi ønskede at vælge en person, der repræsenterer vores kerneværdier. Kelly er en rollemodel, der brænder for familielivet, samfundet, musikken og underholdning. Disse passioner deler vi med hende! Vi er meget beærede over, at Kelly Clarkson bliver en del af vores udvalgte gudforældre, og vi ser frem til at fejre Norwegian Encores debut i Miami sammen med hende til november, sagde Andy Stuart, President & CEO.

Som gudmor vil hun blandt andet optræde ved dåbsceremonien i Miami torsdag den 21. november, samt deltage i velsignelsen og navngivningen af Norwegian Encore-skibet, som er det NCL’s nyeste skib i flåden.

– Jeg er så beæret over at blive udnævnt til gudmor for Norwegian Encore, og det bliver fantastisk at være en del af dåbsceremonien for det nye skib i Miami

– Det er så vigtigt at omgive sig med dem, du elsker, og bruge kvalitetstid sammen med dem, mens du er på en fantastisk ferie. I mine øjne er det netop det, Norwegian Cruise Line står for, sagde Kelly Clarkson.

Kommentarer är stängda.