Annons:

Celebrity aflyser flere krydsninger langs Stillehavskysten

Celebrity Cruises har besluttet at aflyse flere sejladser med Celebrity Eclipse. Aflysningerne finder sted i perioden 26. marts 2022 til 16. april 2022.

Celebrity Cruises har aflyst fire krydstogter,26. marts, 2. april, 9. april og 16. april,  med afgang fra havnen i Long Beach, Californien. Rederiet siger, at beslutningen er truffet efter at have arbejdet tæt sammen med sundheds- og regeringsmyndighederne for at evaluere operationelle planer og alternative ruter.

Celebrity Eclipse, som ikke har været i drift siden marts 2020, har nu første krydsning den 23. April i stedet. Det første krydstogt for skibet bliver nu et 11-dages Hawaii krydstogt fra Vancouver, Canada, til Hilo, Kailua-Kona, Lahaina og Honolulu.

I erklæringen til rejsebureauer siger selskabet følgende: Vi beklager oprigtigt at måtte aflyse disse sejladser, da vi er sikre på, at dine kunder er ivrige efter at nyde at rejse igen. Du skal vide, at Celebrity-familien spændt venter på muligheden for at vise dem verden.

Kunder booket på de aflyste krydsninger tilbydes valget mellem at et alternativt krydstogt eller at modtage en 100 % refundering.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.