“Business as Usual” efter Viking Sky

Det tyder på, at dramaet om Viking Sky næsten ikke har påvirket booking-tallene hos Viking Ocean Cruises. Selv mange af dem som var ombord på skæbneturen, siger de gerne vil med på et nyt krydstogt.

Rejsehjemmesiden Skift har talt med flere agenter og turoperatører inden for krydstogter, og ingen melder om store ændringerne, siden Viking Sky-krydstogtskibets motorer gik ud midt i en kraftig vind uden for Norges kyst.

Flere passagerer, som var med på Viking Sky, vil med på flere cruises:

– Jeg havde det strålende på Viking Sky lige end til den tragiske hændelse, og jeg tager gerne med igen, siger en af passagererne.

Mange af de adspurgte er trofaste krydstogtspassagerer.

– Ingen af de ting jeg har set eller hørt, får mig fra at sejle ud på et cruise igen, siger en cruiseveteran på krydstogtforummet Cruise Critic.

Daglig leder June Arlen Engesbø Lundeby hos USA Specialisten har ikke bemærket nogen effekt i krydstogtssalget.

Ifølge eksperterne skyldes det, at der ikke er nogen, der mistede livet:

– Dette var en langt mindre dramatisk begivenhed i forhold til Costa Concordia (i 2012 uden for Italiens vestkyst, hvor 32 mistede livet), forklarer Tom Barker, der er leder af det Texas-baserede krydstogtsfirma CruiseCenter.

Et gennemgående svar i artiklen på Skift er sikkerheden om bord, som efter sigende aldrig har været tryggere at rejse med.

Viking Sky var planlagt til en ny rejse den 27. marts, men turen blev aflyst.

Kommentarer är stängda.